KIEROWNIK LABORATORIUM - Kierownik Techniczny

Agnieszka Rangosz

tel. 58 344 73 00, 58 776 33 51 lub 58 345 15 45
fax 58 345 15 45
e-mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,">Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

  • Pracownia Badań Fizykochemicznych

Kierownik Pracowni - Joanna Gołąbek-Pobłocka

tel. 58-776-33-53

  • Pracownia Badań Mikrobiologicznych

Kierownik Pracowni - Ewa Bartoszewicz - Górczak

tel. 58-776-33-52

ZAKRES DZIAŁALNOŚCI:

  • wykonywanie badań fizykochemicznych i mikrobiologicznych żywności, kosmetyków oraz przedmiotów przeznaczonych do kontaktu z żywnością w ramach urzędowej kontroli i monitoringu;
  • wykonywanie badań fizykochemicznych żywności importowanej w ramach granicznej kontroli żywności;
  • wykonywanie badań bakteriologicznych naturalnych wód mineralnych, naturalnych wód źródlanych i wód stołowych;
  • wydawanie atestów dla grzybów świeżych i suszonych.

 

Laboratorium przyjmuje zlecenia zewnętrzne, po wcześniejszym telefonicznym uzgodnieniu warunków dostarczenia próbki do badania (tel. 58 345-15-45, 58 776 33 51, 776 33 50, 776 33 52).

Zakres badań ustalany jest w zależności od potrzeb klienta.

 

Cena za badania uzależniona jest od zakresu badań i liczby badanych próbek.

Przyjmowanie próbek do badań:     poniedziałek – piątek w godz.: od 08:00 do 14:00

Wydawanie sprawozdań z badań:   poniedziałek – piątek w godz.: od 08:00 do 14:30

Kasa czynna:                                      poniedziałek – piątek w godz.: od 08:00 do 13:00

 

W celu poprawy jakości świadczonych usług i zadowolenia klientów Laboratorium zwraca się z prośbą o wypełnienie ANKIETY i odesłanie drogą e-mailową bądź pocztą.


  • Dział Laboratoryjny
  • środa, 11, grudzień 2013 23:53
  • poniedziałek, 08, październik 2018 11:20

© 2006 - 2018 WSSE w Gdańsku. | Polityka wykorzystania cookies

realizacja: Nabucco