Badania żywności, żywienia i przedmiotów użytku
Wykonywane badania:
- Mięso, podroby i produkty mięsne, drób, podroby i produkty drobiarskie
- Ryby, owoce morza i ich przetwory
- Mleko i produkty mleczne
- Ziarna zbóż i przetwory zbożowo mączne
- Słodycze i wyroby cukiernicze
- Warzywa i przetwory warzywne
- Owoce i przetwory owocowe
- Wody mineralne i napoje bezalkoholowe
- Napoje alkoholowe
- Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce
- Zioła, przyprawy
- Kawa, herbata, kakao, herbatki owocowe i ziołowe
- Wyroby garmażeryjne
- Koncentraty spożywcze
- Środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego
- Suplementy diety
- Materiały i wyroby przeznaczone do kontaktu z żywnością
- Kosmetyki
Pliki do pobrania:
Zlecenie na wykonanie badania [plik do pobrania]
Zakres i metoda badań [plik do pobrania]